Κλέλια Πανταζή: Ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της

Η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά σε μερικές ημέρες, με την αθλήτρια να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη!

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά του! Οι δυο τους έχουν ήδη αποκτήσει τον Άγγελο και τον Αλέξανδρο, οι οποίοι σύντομα θα γίνουν μεγάλοι αδερφοί. Η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του πέμπτου μέλους έχει ξεκινήσει κι όλοι το περιμένουν πώς και πώς.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την αδερφή της, Άννη, από τη βόλτα τους. Όπως θα δείτε, η κοιλίτσα της αθλήτριας έχει μεγαλώσει πολύ και έτσι όπου να ‘ναι θα γίνει μητέρα για τρίτη φορά.

«Baby loading», σημείωσε στην ανάρτησή της, με τους διαδικτυακούς φίλους της να της στέλνουν τις ευχές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

«Στην αρχή ήμασταν λίγο σοκαρισμένοι για το αν θα χωράμε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, αν θα είμαστε εντάξει οικονομικά, αλλά είναι ευτυχία, είναι ευλογία… Πάντα ήθελα οικογένεια. Όταν ήμουν μικρή έλεγα ότι ήθελα οικογένεια και θα έχω δύο κόρες, ήρθαν δύο γιοι. Και το τρίτο είναι αγόρι.

 Ο άνδρας μου για να με γλυκάνει μου λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα. Είναι ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος και σκεφτόμαστε αν και το όνομα του τρίτου παιδιού θα ξεκινάει από το “Α”. Νομίζαμε ότι είχαμε εξαντλήσει όλα τα ονόματα από ”Α” αλλά τώρα πρέπει να βρούμε νέα ονόματα», είχε δηλώσει η Κλέλια Πανταζή σε συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου για Μαρία Κορινθίου: «Με πήρε τηλέφωνο και το εκτίμησα αλλά μετά άφησε κάτι να αιωρείται»

 Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουρατίδη: «Γιατί να με γνωρίζει; Είναι απαραίτητο;»

 Σοφία Αλιμπέρτη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Keywords
Τυχαία Θέματα