Κοινωνία Ώρα Mega: Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό

Αυλαία έριξε πριν από λίγη ώρα η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι και ανανέωσα το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής θέλησαν να ευχαριστήσουν τους τηλεθεατές στο φινάλε της εκπομπής αλλά και όλη την ομάδα τους -μπροστά και πίσω από τις κάμερες- και ευχήθηκαν με τη σειρά τους «καλό καλοκαίρι».

«Θέλω να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τεχνικούς μας, σε όλους

τους δημοσιογράφους του Mega, στη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού που μας στηρίζει τόσο πολύ. Και θέλουμε να ανανεώσουμε το ραντεβού, εμείς θα φύγουμε, σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή. Ο Νικήτας Κορωνάκης με τη Στέλλα Στυλιανού αναλαμβάνουν τη σκυτάλη από τη Δευτέρα. Εμείς θα είμαστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων και πρώτα ο Θεός, 28 του μήνα πίσω», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Με τη σειρά της, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε στη συνέχεια: «Πάνω απ’ όλα και το λέμε μέσα από την ψυχή μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που και φέτος μάς δείξατε εμπιστοσύνη, ήσασταν κοντά μας και στα δύσκολα και στις χαρές μας. Γινόμαστε όλοι μια πρωινή παρέα και το νιώθουμε».

«Κοινωνία Ώρα MEGA» και το καλοκαίρι

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και συνεχίζει καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 06:00 να ξεφυλλίζει την ατζέντα της επικαιρότητας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, εξελίξεις στην πολιτική και την οικονομία, πολιτιστικά δρώμενα, τάσεις που ξεχωρίζουν στα social media αλλά και όσα μπορούν να ελαφρύνουν την ημέρα των τηλεθεατών καταγράφονται και παρουσιάζονται με εγκυρότητα, συνέπεια και ψύχραιμη ματιά.

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και για δύο εβδομάδες το τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του MEGA αναλαμβάνουν η Στέλλα Στυλιανού και ο Νικήτας Κορωνάκης.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη της παρουσίασης παίρνουν η Μαριλένα Γεραντώνη και ο Ζήσης Μούσιος, ενώ το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα βρίσκεται στις επάλξεις καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Και φέτος η «Κοινωνία Ώρα MEGA» είναι ο απόλυτος προορισμός της ενημέρωσης για το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή, συνέχισα κανονικά»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο -Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα