Κόνι Μεταξά: «Δεν χρειάζεται να νιώθουμε πίεση να κάνουμε παιδί επειδή παντρευτήκαμε»

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Κάποτσης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης τον Ιούλιο που μας πέρασε, σε μια παραμυθένια τελέτη δίπλα από το κύμα στα Φαλάσαρνα της Κρήτης. Ύστερα από τον γάμο τους, οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα άκρως ρομαντικό μήνα του μέλιτος, τόσο στις Μαλβίδες όσο και στην Αμερική.


Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι βρίσκεται πίσω στη βάση του στην Αθήνα, με την Κόνι Μεταξά να μοιράζεται στιγμές

από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια έχει έρθει πάρα πολύ κοντά.

Μάλιστα, η γνωστή performer πραγματοποίησε και ένα Q&Α στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωρτήσεις αλλά και απορίες των ακολούθων της. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδάκι μετά τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση.

Ερώτηση follower: Θες να κάνεις παιδί τώρα μια και παντρεύτηκες; Θα ήσουν η τέλεια τρελομαμά που θέλουμε όλοι!

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά: Δεν πιστεύω πως ο γάμος είναι λόγος να κάνεις παιδί. Ούτε χρειάζεται να νιώθουμε πίεση να κάνουμε παιδί επειδή παντρευτήκαμε. Επίσης ο καθένας μπορείς να επιλέξει να προσπαθήσει να κάνει παιδί όποτε θέλει και όχι επειδή είναι παντρεμένος/η. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν παιδί. Κάποιοι μπορεί να θέλουν παιδί και όχι γάμο. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια αδιάκριτη ερώτηση να κάνεις σε ανθρώπους γιατί υπάρχουν και γυναίκες ή ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί και προσπαθούν και δεν μπορούν.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της -Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

GNTM: Η 59χρονη παίκτρια που εκνεύρισε τη Σοφία Χατζηπαντελή -«Ας πας διακοπές»

Παυλίνα Βουλγαράκη: Παραδέχεται για πρώτη φορά ανοιχτά -«Οι σχέσεις μου ήταν κακοποιητικές»

Keywords
Τυχαία Θέματα