Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά σε λίγο καιρό, με την παρουσιάστρια να διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τι κι αν τον τελευταίο καιρό υπήρχε έντονη φημολογία σχετικά με την εγκυμοσύνη της, παρουσιάστριας αποφάσισε να το ανακοινώσει επίσημα πριν από κάποιες μέρες, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το βράδυ της Τετάρτης (14/9), το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια

εμφάνισή του μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος. Οι δυο τους βρέθηκαν στο opening party του εστιατορίου του επιχειρηματία στην Γλυφάδα.

Το παρών στο εστιατόριο έδωσαν και πολλοί φίλοι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκοστώπουλου, οι οποίοι δημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο με το ζευγάρι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Όπως θα δείτε, η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του εκλεκτού της καρδιά της, τον οποίο στηρίζει σε κάθε του νέο επαγγελματικό εγχείρημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos (@pkondylatos)

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220915000331_AD4AD16F50A1C9D3AF45404501407494_video_dashinit.mp4

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός για το All Star Survivor – «Αυτή είναι η μόνη δυσκολία»

Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται -Οι εξελίξεις στη δεύτερη σεζόν

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε τη μαμά της να παίζει με την εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα