Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες και βίντεο από το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν την περασμένη Τρίτη (3/1) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς η παρουσιάστρια έφερε  στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την Παρασκευή (6/1), η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο που γέννησε και κατά την έξοδό της δήλωσε συγκινημένη στις τηλεοπτικές κάμερες: «Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει

όλη μας η ζωή… Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς. Ήταν να έρθει λίγο νωρίτερα αλλά πηγαίναμε για καισαρική έτσι κι αλλιώς, και για ιατρικούς λόγους προχωρήσαμε σε καισαρική. Το δωμάτιο το έχουμε ετοιμάσει. Είμαστε παραδοσιακοί, έχω και πολύ μεγάλη αδυναμία στον πεθερό μου οπότε ναι, θα πάρει το όνομά του».

Σήμερα το μεσημέρι (10/1) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram κάποιες φωτογραφίες και ένα βίντεο από το παιδικό δωμάτιο του γιου της.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος επέλεξαν να διακοσμήσουν το δωμάτιο του μικρού τους πρίγκιπα με θέμα τη ζούγκλα!

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230110152619_315099886_556988776317961_5719966138133620233_n.mp4

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: «Μη με βάλετε να τσακωθώ με την Καραβάτου» -Οι πρώτες δηλώσεις για τη συνεργασία με τον Νικόλα Ράπτη

Survivor All Star: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που μπαίνει στο reality

Γιάννης Τσορτέκης: Ξέσπασε on camera έξω από το Υπουργείο Παιδείας -«Υποβαθμιζόμαστε όλοι σε επίπεδο ανειδίκευτου εργάτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα