Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Νέα εμφάνιση για την εγκυμονούσα παρουσιάστρια

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και έτσι η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του μωρού της στον κόσμο έχει ξεκινήσει. Η παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις αρχές του Οκτώβρη, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση τους λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν αγοράκι,

ωστόσο δεν το έχουν επιβεβαιώσει δημόσια. Οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι που θα δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια και ανυπομονούν!

Όλο αυτό το διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Η παρουσιάστρια θέλησε να κρατήσει για καιρό κρυφή την εγκυμοσύνη της και μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός, όταν πια η κοιλιά της πρόδιδε το μυστικό της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε μία από τις εξόδους της στο κέντρο της Αθήνας. Φορώντας ένα φόρεμα που δεν διέγραφε την κοιλιά της, η παρουσιάστρια χαμογέλασε στον φωτογράφο και συνέχισε την πορεία της.

9893588

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Πάολα: Δηλώνει ερωτευμένη! Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη!

 Asia Express: Ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος εισβάλλουν στο παιχνίδι περιπέτειας

 Φώφη Γεννηματά: Εκδηλώσεις μνήμης για τον έναν χρόνο από τον θάνατό της

Keywords
Τυχαία Θέματα