Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης -«Όσοι με ξέρετε, το είχατε καταλάβει»

Με μια ανάρτηση που έκανε χτες (9/9) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την εγκυμοσύνη της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα και μοιράστηκε τις σκέψεις της για το χαρμόσυνο γεγονός.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη…».

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες

και ολόκληρο το μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Πριν από λίγη ώρα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για της ευχές που της έστειλαν.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220909130107_Κωνσταντίνα-Σπυροπούλου_-Τα-πρώτα-της-λόγια-μετά-την-επιβεβαίωση-της-εγκυμοσύνης-της.mp4

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε, το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Θα παρουσιάσουν μαζί το «Family Game» στον ANT1

Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε δάκρυα on air -Τι συνέβη;

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αδιαθεσία για την Ελπίδα Νίνου – Διεκόπη η κατάθεσή της

Keywords
Τυχαία Θέματα