Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδί» -Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτιση του γιου της

Το περασμένο Σάββατο (2/9) ήταν αδιαμφισβήτητα μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, καθώς βάφτισαν τον γιο τους.

Ο μικρός πήρε το όνομα Βλάσσης και το μυστήριο τελέστηκε στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους του ζευγαριού, οι οποίοι ανέβασαν πολλά σχετικά  στιγμιότυπα στα social media.

Νόνες του νεοφώτιστου ήταν η αδελφή

του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου, αλλά και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

Οι  πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τη βάφτιση

H κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» βρέθηκε στο σημείο που πραγματοποιήθηκε η βάφτιση και εξασφάλισε δηλώσεις της  Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο γιος της στη βάφτιση, μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της ένα δεύτερο παιδάκι.

«Έκλαψε λιγάκι. Ήταν μια στιγμή μοναδική. Προσέχω όσο μπορώ την διατροφή μου και μετά τις διακοπές με τις ετοιμασίες της βάφτισης τα έχασα τα τελευταία κιλά. Η δουλειά μου, μού λείπει πολύ και νομίζω ότι θέλω να επιστρέψω. Εννοείται σκεφτόμαστε δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

«Αν όντως ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε αυτό το κακό, τότε θα πάω να πνιγώ στο λιμάνι της Αίγινας»

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει το παράπονο που έχει από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

Καιρός: Ξεκίνησε η κακοκαιρία εξαιτίας της «ψυχρής λίμνης» – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Keywords
Τυχαία Θέματα