Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα στην τελευταία του εμφάνιση στην πίστα (Βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες με την Αλεξάνδρα Νίκα! Η μελαχρινή καλλονή και κόρη γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών, έχει κλέψει για τα καλά την καρδιά του τραγουδιστή και από τη μέρα που ερωτεύτηκαν, είναι αχώριστοι!

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας», οι δυο τους «γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα».

Ο γνωστός τραγουδιστής, τους τελευταίους

μήνες εμφανιζόταν όλο τον χειμώνα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Σάκη Ρουβά, με τις εμφανίσεις τους να ολοκληρώνονται χθες βράδυ Σάββατο 27/5 με επιτυχία.

Μάλιστα, στο φινάλε των δύο τραγουδιστών έδωσε το παρών και η Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία βρέθηκε εκεί στα πρώτα τραπέζια για να απολαύσει τον αγαπημένο της.

Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιαννίδης, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τραγουδάει αγκαλιά με την Αλεξάνδρα Νίκα και την κόρη την Χριστιάνα Μπέτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/05/230528183432_16403476466016C76501133B65234082_video_dashinit.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού μια μέρα μετά τον γάμο!

Άννα Πρέλεβιτς: Ο ξέφρενος χορός με τον πατέρα της στο πάρτι του γάμου της με τον Νικήτα Νομικό (Βίντεο)

Ελένη Τσολάκη: Η εκπομπή της διαψεύδει τις κατηγορίες της Σίσσυς Χρηστίδου για «επίθεση» σε ρεπόρτερ της

Keywords
Τυχαία Θέματα