Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Έγινε πατέρας! Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύζυγός του, Έλενα Καρβέλα, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το αγαπημένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, γεγονός που αποκάλυψε ο χαρούμενος μπαμπάς μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τρίτης 25/10, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του μέσα από το μαιευτήριο. Στο εν λόγω στιγμιότυπο φαίνεται το μισό πρόσωπο του μωρού, ενώ στο ταμπελάκι που έχει στο χέρι του, αναγράφεται η ημερομηνία της γέννησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos)

«Η πρώτη μέρα της ζωής σου είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ανάρτησή του.

Να σημειωθεί πως χθες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε μοιραστεί με τους followers του μια φωτογραφία με τη σύζυγό του, σημειώνοντας: «Στην τελική ευθεία». Ο ίδιος περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή και έτσι πλέον είναι τρισευτυχισμένος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos)

Ο γάμος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Ελένης Καρβέλα έγινε τον Ιούλιο του 2019 στη Νάξο. Περίπου τρία χρόνια μετά από τη μέρα που επισφράγισαν την αγάπη τους, οι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: Τραυματίστηκε στο πόδι -Το δημόσιο μήνυμα του παρουσιαστή

 Κωνσταντίνος Καζάκος: Θεατρική έξοδος συνοδευόμενος από την κόρη του, Τζένη

 Χρύσα Παπά: «Κάποιοι “φίλοι” απομακρύνθηκαν από κοντά μου όταν άρχισα να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα