Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor -Τα «καρφιά» του για Σοϊλέδη-Αβραμάκη

Δύο μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε σήμερα (27/5) τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Love it».

Ο γνωστός make up artist μίλησε -μεταξύ άλλων- για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, το φλερτ ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ τοποθετήθηκε εκ νέου για τα όσα είχε πει για τη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη.

«Είμαι ένα τύπος αρκετά έντονος. Όταν

μπήκα στο παιχνίδι, μπήκα με χαρά και ενθουσιασμό, όταν είδα από τη δεύτερη μέρα κιόλας, μία επιθετικότητα προς το μέρος μου, αντιδρούσα. Αν μου μίλαγαν με ευγενικό τρόπο θα τα έκανα όλα. Στη συνεχεία η συμπεριφορά μου τους έκανε να εναντιωθούν απέναντί μου. Είμαι άνθρωπος της στιγμής. Αν όταν μου έκαναν κάτι μετά ερχόντουσαν και μου ζητούσαν συγγνώμη, το ξέχναγα και μετά τους αγκάλιαζα. Σαφώς έχω κάνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι τα λάθη τα ξεκίνησαν εκείνοι. Το λάθος μου είναι ότι εξέφραζα τα συναισθήματά μου έντονα, αλλά ήθελα να είμαι ο εαυτός μου όσο και αν τους ενοχλεί», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Για το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μαρτίκα την Ανδριώτου, ανέφερε ότι «είχα δηλώσει ότι αυτό το φλερτ θα κρατήσει μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, μετά θα εξατμιστεί. Αυτό το love storyτο έχτισαν μεταξύ τους, γιατί ο Μαρτίκας είχε καταλάβει ότι θα έφευγε και η Βρισηίδα είχε γίνει αδιάφορη. Ήρθαν κοντά και δημιούργησαν όλο αυτό για να παραμένουν στο παιχνίδι, αλλά για εμάς εκεί ήταν πολύ αστείο».

Όσον αφορά στις δηλώσεις που είχε κάνει για τη Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε: «Ό,τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις υφίσταται, δεν θα ήθελα ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δεν νομίζω ότι προσέβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη, φαινόταν ότι υπήρχε τρολάρισμα αλλά έλεγα πράγματα τα οποία έβλεπα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Έλλη Κοκκίνου – Πρω1νό: «Έχω πέσει στα πατώματα για άνδρα»

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού για σήμερα 27/5

Ελένη Μενεγάκη: «Αν θέλω να φιληθώ δημόσια με τον σύντροφό μου, θα φιληθώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα