Κορονοϊός-Γιώργος Πατούλης: “Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Βρίσκομαι σε απομόνωση”

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως μέχρι στιγμής είναι ασυμπτωματικός και τόνισε πως ο ιός είναι αόρατος και δε συγχωρεί κανένα λάθος. “Μέχρι στιγμής είμαι ασυμπτωματικός. Εργάζομαι από το σπίτι. Σήμερα είχαμε τηλεδιάσκεψη με όλους τους αντιπεριφερειάρχες υγείας για τα ζητήματα της πρόληψης. Αλλά ο ιός είναι

αόρατος, υπάρχει και δε συγχωρεί κανένα λάθος.

Δεν έχω αισθανθεί τίποτα. Υπήρχε όμως μια επίσκεψη ενός δημάρχου πριν λίγες ημέρες, που μετά είδαμε στο διαδίκτυο ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό. Πάντα τηρούσαμε τα μέτρα και με μάσκες και όλα. Τη Δευτέρα, όταν είδα την Κυριακή ότι είναι θετικός, έκανα rapid test που βγήκε αρνητικό, αλλά μετά έκανα και μοριακό που βγήκε θετικό.

Βρίσκομαι σε απομόνωση ασκώντας τα καθήκοντά μου. Και η σύζυγος και ο γιος μου ήταν αρνητικοί, όπως και πολλοί εκ των συνεργατών μου. Έγιναν και απολυμάνσεις. Όλα τα πρωτόκολλα τηρούνται, αλλά ο κορονοϊός είναι εδώ, είναι αόρατος.

Αν έχω τα αντισώματα δεν θα κάνω το εμβόλιο, αλλά αν τύχαινε να μην είχα, προφανώς και θα έκανα το εμβόλιο. Στην οικογένειά μου θα προτείνω να γίνει ο εμβολιασμός. Το υπέρτατο αγαθό της πρόληψης για τους ιούς είναι το εμβόλιο και από τη στιγμή που η επιστημονική κοινότητα κατάφερε σε λίγους μήνες μέσα από ευρύτατες έρευνες προφανώς, να φέρει αυτό το αγαθό, είναι για τη χρήση των ανθρώπων ώστε να ελαττωθεί η θνησιμότητα και να υπάρξει η δυνατότητα να ανοίξουν οι κοινωνίες.”, ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Λάτσιος: Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε παρέα με τον γιο του, Άγγελο!

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ιλένια Ουίλιαμς: “Εχω επιλέξει να μη μιλάμε”

Keywords
Τυχαία Θέματα