Κώστας Αναγνωστόπουλος: Αποκαλύπτει τι τρέχει ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Καλεσμένος στο «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος το πρωί της Τετάρτης 15/2  και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Πέρα από τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του, ο μισθοφόρος σχολίασε και τα σενάρια γύρω από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Εδώ και μερικές ημέρες η νυχτερινή κάμερα του «Survivor All Star» έχει «τσακώσει» τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξυπνάνε μέσα στη νύχτα και να φεύγουν από την καλύβα που κοιμούνται

όλοι. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Twitter που έχουν αναρωτηθεί τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ενώ την ίδια απορία φαίνεται πως έχει και η Μελίνα Μεταξά.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν να συμβαίνει κάτι ανάμεσα στους παίκτες, υποστηρίζοντας πως από εκείνη την πλευρά που πηγαίνουν οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας είναι αδιέξοδο και συγκεκριμένα είναι μια περιοχή που χαλάρωναν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα. Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο, δεν πάνε κάπου, βγαίνουν στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο», εξήγησε αρχικά ο μισθοφόρος.

Και συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα: «Ξέρεις, εγώ δεν μασάω, η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα θα πάει μόνη της, χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Δεν θέλω να το πάω στο ερωτικό, καμία σχέση. Η Μαριαλένα μας έλεγε “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη”».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είχα ιδέα με ακολουθούσε η Δαλάκα στο Instagram»

 Γιώργος Θεοφάνους: «Με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Καρβέλας και με έβριζε»

 Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη παρουσιάστηκε πριν από 20 χρόνια, όλοι οι άνθρωποι κουβαλάνε έναν σταυρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα