Κώστας Φραγκολιάς για Σπυροπούλου-Πετρογιάννη: «Η Κωνσταντίνα έλυνε κι έδενε τότε στον Alpha -Συγκλίνω λίγο προς τη Φωτεινή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε σήμερα το πρωί (11/11) ο Κώστας Φραγκολιάς.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος απάντησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη, ενώ παράλληλα σχολίασε και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά και το J2US.

«Πολλά κοκόρια μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα. Εντάξει, δεν μου άρεσε αυτό που βγήκε, θα μπορούσε να είχε λυθεί πιο ομαλά. Συγκλίνω λίγο προς τη Φωτεινή. Για

να λέμε την αλήθεια, η Κωνσταντίνα έλυνε κι έδενε τότε στον Alpha. Επειδή τέθηκε δημόσια, νομίζω ότι η Φωτεινή καλά έκανε και απάντησε, εκεί της δίνω το δίκιο», είπε αρχικά για τις δύο γυναίκες.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε επίσης πως «στην Κατερίνα Καινούργιου γίνεται της κακομοίρας. Είναι μεγάλο το πάνελ κι έχουν και τα δικά τους. Δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα στην Έλενα Χριστοπούλου. Στο J2US είναι κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Δεν μου αρέσει το ντύσιμο του Νίκου και όλη αυτή η αγάπη με την κριτική επιτροπή, είναι ανούσιο».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εγώ δεν είμαι παρουσιαστής, απλά κάθομαι εδώ» – Η αντίδραση της Μενεγάκη

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω να πω στους συναδέλφους στις άλλες εκπομπές ότι αυτά είναι μαθήματα καινούργιας τηλεόρασης»

Χαρά Παππά για την αλωπεκία: «Μας έχει ταλαιπωρήσει οικογενειακώς»

Keywords
Τυχαία Θέματα