Κώστας Καζάκος: Δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Αθηνών – Πότε θα γίνει η τελετή αποχαιρετισμού

Ο Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 87 ετών στις 13/9 στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο 1,5 μήνα. Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες και σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχουν βυθιστεί στο πένθος, καθώς έφυγε από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος και ένας εξαιρετικός ηθοποιός.

Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι ο Κώστας Καζάκος δώρισε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή για το καλό των φοιτητών και την εκπαίδευσή

τους. «Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους», γράφεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00».

Διαβάστε ακόμα:

 Άγρια Γη: Αυτοί είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

 Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με ένοιαξαν καθόλου τα σχόλια για το ότι έγινα μητέρα στα 46»

 Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της -«Αυτό που χρειαζόμουν ήταν ψυχίατρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα