Κώστας Καζάκος: Συντετριμμένος ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, στο νοσοκομείο

Φτωχότερος είναι από χθες το απόγευμα (13/9) ο καλλιτεχνικός κόσμος, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας Καζάκος σε ηλικία 87 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου κατέληξε.

Η γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, δίνοντάς του δύναμη και κουράγιο να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο προκειμένου να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι. Ωστόσο, ο Κώστας Καζάκος δεν τα κατάφερε, προκαλώντας απέραντη θλίψη

στην οικογένειά του.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Κωνσταντίνο Καζάκο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» λίγες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο ηθοποιός είναι συντετριμμένος.

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Καζάκος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό -Οι συγκινητικές αναρτήσεις

 Ιωάννα Τούνη: Tόσα νούμερα έχει ανέβει στα ρούχα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της -Βίντεο

 Οι παγιδευμένοι: Αυτοί είναι οι δύο κεντρικοί πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα