Κώστας Κοκκινάκης: «Πήγα σινεμά με μια κοπέλα κι έφερε μαζί της 15 ξαδέλφια και 2 θείες»

Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά.

Ο γνωστός αθλητής μίλησε -μεταξύ άλλων- για το «Survivor All Star», τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε και ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί όταν πήγαινε γυμνάσιο και είχε βγει ραντεβού με μια κοπέλα.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Οι επιλογές παικτών είναι για τηλεθέαση και όχι επειδή είναι οι καλύτεροι παίκτες. Δεν μπορείς να

θέσεις όρους στο “Survivor”, εδώ υπογράφεις πως εάν πάθεις κάτι δεν ευθύνεται η παραγωγή», είπε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης για το reality επιβίωσης.

Αναφορικά με τη σύντροφό του και τη διαφορά ηλικίας τους, ο ίδιος απάντησε: «Δεν κοιτάω τη διαφορά ηλικίας, η πρώην γυναίκα μου ήταν μεγαλύτερη και η κοπέλα μου είναι μικρότερη».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης , ο Κώστας Κοκκινάκης τι είχε συμβεί όταν ήταν μικρότερος και είχε βγει ραντεβού μια κοπέλα: «Θυμάμαι τα είχα φτιάξει με μια κοπέλα και δώσαμε ραντεβού για να πάμε σινεμά. Έφερε μαζί της 15 ξαδέρφια  και 2 θείες. Καθόμασταν οι δυο μας μπροστά και πίσω μας όλο το σόι».

Διαβάστε επίσης:

“Mαμά, υπάρχει Άγιος Βασίλης;” Να πεις την αλήθεια στο παιδί σου ή όχι;

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν έχουμε ξαναμιλήσει με αυτόν τον άνθρωπο από τότε και ούτε πρόκειται»

Κιβωτός του Κόσμου: O on camera εκνευρισμός της πρεσβυτέρας -«Ρε αϊ φύγετε από εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα