Κώστας Τσουρός: «Παρουσιάστριες δεν ήξεραν αν θα συνεχίσουν και σε διπλανά πλατό έκαναν δοκιμαστικά αυτοί που θα τους έπαιρναν τη θέση»

To μεσημέρι του Σαββάτου (7/10), ο Κώστας Τσουρός και η ομάδα του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σχολίασαν την κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους στο Mega.

Σε εκείνο το σημείο, ο δημοσιογράφος είπε πως δε θα του φαινόταν περίεργο αν η Σίσσυ Χρηστίδου

δε γνώριζε για το αν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα βρισκόταν φέτος στο «Χαμογέλα και πάλι», καθώς έχει τύχει σε παρουσιάστριες να μην ξέρουν τι θα κάνουν οι ίδιες την επόμενη χρονιά και την ίδια ώρα, σε διπλανά πλατό έκαναν δοκιμαστικά αυτοί που θα τους έπαιρναν τη θέση.

Όσα είπε ο Κώστας Τσουρός στον αέρα της εκπομπής του στο Mega

«Αυτά συμβαίνουν στις δουλειές μας, δυστυχώς. Μπορεί να μας βλέπετε εδώ και να λέτε τι ωραία που περνάμε, αλλά από πίσω… Έχουμε δει και περιπτώσεις παρουσιαστριών, να είναι στον αέρα, πολλές φορές μάλιστα, και την ίδια ώρα, σε διπλανό στούντιο έκαναν δοκιμαστικό οι άνθρωποι που θα έπαιρναν τη θέση της, χωρίς η ίδια να ξέρει το παραμικρό.

Γίνονται αυτά στη δουλειά μας. Κακώς, αλλά γίνονται. Υπάρχουν και αρχισυντάκτριες που δεν ήξεραν τι θα κάνουν την άλλη χρονιά και δίπλα τους, άλλη αρχισυντάκτρια έστηνε την εκπομπή. Υπάρχουν όλα» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Ξέσπασε η παρουσιάστρια -«Πόσο ηλίθιος κόσμος κυκλοφορεί…»

Σπύρος Μπιμπίλας για Στέφανο Κασσελάκη: «Μου φαίνεται περίεργο που τον αποδέχθηκαν τόσο γρήγορα με την… ιδιαιτερότητα»

Σεισμός αισθητός στην Αττική

Keywords
Τυχαία Θέματα