Κότυ Γουγούση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απρόσμενη αποχώρηση από τον τελικό του GNTM -«Με είχα για νικήτρια»

Μία όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Κότυ Γουγούση στο χτεσινό (21/12) πρώτο μέρος του τελικού του GNTM.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρώτης πασαρέλας, η ίδια είχε ένα ατύχημα που σόκαρε τους πάντες.

Την ώρα που η ίδια περπατούσε, τόσο μόνο της όσο και με τα υπόλοιπα κορίτσια, βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στα πόδια της.

Αυτό είχε ως απότελεσμα να αποχώρησει από τον τελικό, καθώς ο τραυματισμός της δεν της έπετρεπε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Η Κότυ Γουγούση μίλησε στην κάμερα του

«Breakfast @Star» και τη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον τραυματισμό που την άφησε εκτός παιχνιδιού λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

«Έγινε ένα ατύχημα και συμβαίνουν τα ατυχήματα. Ήταν λίγο γκίνια. Εγώ θα το έπαιρνα το GNTM και το ξέρω οπότε ήταν λίγο βλακεία. Θέλει αποθεραπεία οπότε, το καλύτερο σε αυτό το σημείο είναι να το ξεκουράσω. Έχω πιει όλο το νερό από την πηγή. Για μένα, εγώ έχω κερδίσει Θεωρώ ότι με μάτιασαν, κάποιος ασχολείται πολύ μαζί μου. Δεν πιστεύω ότι αυτό έγινε για κακό, ούτε μου αρέσει να λέω το κλασικό “όλα για κάποιο λόγο γίνονται”. Απλώς έγινε και φεύγω με πολύ διαφορετικές προσδοκίες γιατί με είχα με τον τίτλο στο μυαλό μου. Ξενέρωσα όταν μου είπαν ότι δε μπορώ να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά η Κότυ Γουγούση.

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά: Η on air απάντησή τους στις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

GNTM -Κότυ Γουγούση: Το σοκαριστικό ατύχημα στην πασαρέλα που της στοίχισε τη θέση στον τελικό

Κώστας Τσουρός: «Έχει τύχει να εκφωνήσω τη δολοφονία της θείας μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα