Κραγιόν: Οι αποχρώσεις που θα αναδείξουν το μαύρισμά σας!

Η επιδερμίδα σας έχει αποκτήσει ήδη τέλειο χρώμα κι αν όχι θα συμβεί σύντομα μιας και οι περισσότερες είστε ήδη στο αγαπημένο σας νησί. Όσο αφορά το καλοκαιρινό μακιγιάζ τα έχουμε πει. Θα αποφύγετε τις υπερβολές με βαριά φον ντε τεν και ματ πούδρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιδερμίδα σας να είναι λαμπερή και θα το πετύχετε με το αγαπημένο σας bronzer. Θα τονίσετε το βλέμμα σας με μία στρώση αδιάβροχη μάσκαρα και στα ζυγωματικά blush σε κοραλί απόχρωση.

Και φτάνουμε στα χείλη. Είναι το μοναδικό σημείο του προσώπου στο οποίο

επιτρέπεται να απλώσετε έντονο χρώμα. Φούξια, ροζ, το σωστό κόκκινο και φυσικά πορτοκαλί. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είναι super ενυδατικό ώστε να χαρίσει στα χείλη σας λάμψη αλλά και την υγρασία που έχουν ανάγκη.

Το μολύβι χειλιών είναι περιττό ειδικά στις διακοπές. Το αφήνετε για το φθινόπωρο στην πόλη. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε το μακιγιάζ σας να είναι επιτηδευμένο. Θα ακολουθήσετε το χαλαρό look που είναι το πλέον κατάλληλο. Μπορείτε να το απλώσετε απευθείας χωρίς τη χρήση του ειδικού πινέλου. Είπαμε, σας θέλουμε χαλαρές. Για ακόμη καλύτερη όψη αλλά και πλούσια ενυδάτωση εφαρμόστε πριν από το κραγιόν σας ένα lip balm που θα προστατεύσει τα χείλη χαρίζοντας ταυτόχρονα θρέψη.

Καλό είναι να μην το χρησιμοποιείτε όταν είστε στην παραλία παρά μόνο στις βραδινές σας εξόδους. Κάτω από το φως του ήλιου το έντονο χρώμα στα χείλη δεν είναι και ότι καλύτερο. Σας θέλουμε σεμνές και chic. 

Becca Lipstick Love, Blaze 

Korres Morello Creamy Lipstick, Blushed Pink

Bobbi Brown Luxe Lip Color, Parisian Red

Maybelline New York Color Sensational Matte No 955

Estee Lauder Pure Color Desire Rouge Excess, Shake Up

Erre Due Full Color Lipstick, No 422

L’ Oreal Paris Rouge Signature, No 106

Smashbox Be Legendary Lipstick, Shock Me Pink

Διαβάστε ακόμη:

Cherry Blonde: Η απόχρωση στα μαλλιά που κάνει θραύση στο Instagram!

Οι make up artists επιμένουν: Μην ξεχνάτε το blush!

Keywords
Τυχαία Θέματα