Κρατερός Κατσούλης: Η αντίδρασή του, όταν τον ρώτησαν για την Κατερίνα Καραβάτου -«Γι’ αυτά θα πούμε τώρα;»

Το βράδυ της Δευτέρας (13/02), ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε το παρών στο event που έγινε για την επίσημη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς «Έτερος Εγώ».

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε από αυτούς για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου και αν την παρακολουθεί στο «My Style Rocks».

Μη κρύβοντας την ενόχλησή του για αυτή την ερώτηση, ο ηθοποιός ανέφερε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες: «Άντε πάλι, ρε σεις, ελάτε να πούμε για το

“Έτερος Εγώ”, αυτά έχω βαρεθεί να τα λέω δύο χρόνια τώρα. Όχι. Χριστός και Παναγία! Γι’ αυτά θα πούμε τώρα; Σήμερα είναι η επίσημη του “Έτερος Εγώ”».

Στην συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης είπε ότι «στην Κατερίνα είπα “καλή επιτυχία”. Δεν προλαβαίνω να τη δω στο “My Style Rocks”, δεν προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου καλά- καλά, έχω κάθε μέρα δέκα ώρες γύρισμα».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life, ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για την πρώην σύζυγό του και το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση.

Η πρώην σύζυγός σου, Κατερίνα Καραβάτου, επέστρεψε στην τηλεόραση με ένα ριάλιτι μόδας. Επειδή γνωρίζεις από παρουσίαση, θα της πεις τη γνώμη σου;

Αν μου ζητηθεί, φυσικά. Έχουμε ισορροπημένες και υγιείς σχέσεις, γιατί έχουμε δυο παιδιά μαζί, τα οποία συνεχίζουμε να τα αγαπάμε, να τα φροντίζουμε και να τα προσέχουμε όπως πάντα. Το είχα πει από τότε που είχαμε χωρίσει ότι, αντί τα media να ψάχνουν να βρουν περίεργα πράγματα και ίντριγκες, θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να εστιάζουν στο ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να έχουν μία υγιή και ισορροπημένη σχέση, με όποια δυσκολία έχει αυτό. Αυτό, δυστυχώς, «δεν πουλάει».

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Βουτσικάκης: Απαντά για την ενδεχόμενη συμμετοχή του στη Eurovision

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Δεν γιορτάζουν σήμερα μόνο τον Άγιο Βαλεντίνο

Γιώργος Χρανιώτης για Δημήτρη Λιγνάδη: «Ποιος άλλος κατηγορήθηκε για βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος;»

Keywords
Τυχαία Θέματα