Κρατερός Κατσούλης: Ξεκίνησε τις διακοπές με τα παιδιά του

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους σε προσωπικό επίπεδο το 2021 μετά από δέκα χρόνια γάμου, ωστόσο παραμένουν πάντα ενωμένοι για χάρη των δύο παιδιών τους, Αέλια και Αρίωνα.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που έκαναν με τη μητέρα τους τον Ιούλιο, έφτασε η στιγμή να κάνουν διακοπές και με τον πατέρα τους. Ο Κρατερός Κατσούλης περιμένει κάθε χρόνο πώς και πώς τη στιγμή των διακοπών με τα παιδιά του, μιας και απολαμβάνει τον άφθονο ελεύθερο χρόνο μαζί τους.

Οι τρεις τους έχουν βρει τον επίγειο παράδεισό

τους στο Κουφονήσι και συνεπώς το επισκέπτονται κάθε χρόνο για να περάσουν ένα μέρος του καλοκαιριού τους και να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Χθες, λοιπόν, ο ηθοποιός αναχώρησε από τον Πειραιά μαζί με τα παιδιά του με προορισμό το Κυκλαδίτικο νησί.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Κρατερός Κατσούλης, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

«Και κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι! Καλό μήνα με υγεία», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση ο Κρατερός Κατσούλης, δείχνοντάς μας τον φάκελο που έγραφε τον προορισμό τους.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές τους, στις οποίες μας δείχνει τα χέρια τους, σημειώνοντας: «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Διαβάστε ακόμα:

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η τηλεόραση τώρα τελευταία με ξεαγάπησε ή αγάπησε άλλους»

Lizzo: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος της

Πρίγκιπας Harry -Meghan Markle: Έτσι απαντούν στις φήμες που τους θέλουν στα πρόθυρα του χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα