Κυριάκος Μητσοτάκης: Μιλάει για τη διάσταση στον γάμο του με την Μαρέβα – «Έκανε τη σχέση μας πιο ισχυρή»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε ενώπιον της Κατερίνας Καινούργιου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλώντας για προσωπικά και κοινωνικά θέματα.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος ρωτήθηκε και για τη σχέση – ζωής με τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και πλέον μετρούν 25 χρόνια έγγαμου βίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξομολογήθηκε δημόσια ότι η γυναίκα του είναι ο έρωτας της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν σε διάσταση.

Όσον αφορά στο διάλειμμα που αποφάσισαν να κάνουν στη σχέση τους,

ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως είχαν την ευκαιρία να εντοπίσουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν χωρίς να τσακωθούν ή να πληγώσουν ο ένας τον άλλον: «Με τη Μαρέβα είμαστε μαζί από το 1995 με ένα μεγάλο διάλειμμα, και αυτό έκανε τη σχέση μας πιο ισχυρή. Το γυαλί στη σχέση μου με τη Μαρέβα κόλλησε γιατί δεν έσπασε ποτέ.

Παρότι δεν ήμασταν μαζί και ήμασταν σε διάσταση, δεν μιλήσαμε ποτέ άσχημα ο ένας για τον άλλον, κρατήσαμε ένα επίπεδο αμοιβαίου σεβασμού και ασχοληθήκαμε με τα παιδιά μας. Ψάξαμε να βρούμε τι κάναμε λάθος και χάλασε η σχέση μας, είχαμε το θάρρος να κάνουμε και οι δύο την αυτοκριτική μας και να δούμε τι λάθη έγιναν, και έτσι όταν βρεθήκαμε ξανά μαζί ήμασταν καλύτερα από ότι πριν».

Σχετικά με τη σύζυγό του και τη στάση που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια, σχολίασε: «Η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μια γυναίκα που όχι μόνο απλά αγαπώ πολύ, αλλά τη σέβομαι, την εκτιμώ, της αναγνωρίζω φοβερό δυναμισμό και αποτελεί στήριγμα.

Έχει βάλει στην άκρη πολλά επαγγελματικά που μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει για να υποστηρίξει τη δικιά μου διαδρομή. Υπήρχαν ασυμβίβαστα πράγματα. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου».

Όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου, αν κάνει δώρα στη σύζυγό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Εννοείται κάνω δώρο στη σύζυγό μου. Νομίζω ότι τα δώρα που έχουν αξία είναι τα λουλούδια που θα έρθουν στο πουθενά, μία κάρτα ή ένα μήνυμα. Τα δώρα δεν πρέπει να γίνονται μόνο για να γίνονται. Ο συμβολισμός παίζει ρόλο κι όχι η οικονομική αξία».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η γνωριμία με τον Κώστα Πηλαδάκη και οι αποκαλύψεις για τον γάμο τους

 Κώστας Μαρτάκης: Το άγνωστο σκηνικό με τον Ηλία Ψινάκη και η αποκάλυψή του -«Ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια»

 Γιάννης Βογιατζής: Ανατροπή με την κηδεία του – Η απάντηση του γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα