Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν είναι η Φρίντα Κάλο αλλά η “Φρύδια” Κάλο»

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νέα κριτής του GNTM! Το 25χρονο μοντέλο με τα χαρακτηριστικά φρύδια θα κρίνει και θα βοηθήσει με τις γνώσεις της τα μοντέλα που πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή στο επιτυχημένο reality.

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων της επιτροπής, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Λάκη Γαβαλά

στο αεροδρόμιο. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε γιατί δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM ενώ σχολίασε με τον δικό του τρόπο και τους τέσσερις κριτές.

Σχετικά με τον λόγο που δεν θα συμμετέχει στο GNTM 5, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Δεν θα είμαι στο GNTM, ακούστηκε το όνομά μου αλλά δεν θα είμαι. Το πήρα απόφαση χθες γιατί θέλω να αφοσιωθώ στις άλλες υποχρεώσεις μου. Είδα ότι δεν είμαι τόσο απαραίτητος στο GNTM οπότε αφού δεν είμαι πολύ απαραίτητος είναι καλύτερο για εμένα γιατί δεν μου αρέσει να αρνούμαι ωραίες προτάσεις».

Σχετικά με τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην επιτροπή, ο ίδιος είπε: «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι ένα δικό μου παιδί, τον ξέρω πολλά χρόνια και έχει διαπρέψει στο εξωτερικό. Είναι ένας στυλίστας, πολύ καλός στη δουλειά του. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι αυτή με τα φρύδια που το παίζει Φρίντα Κάλο; Αυτή είναι η “Φρύδια” Κάλο γιατί η Φρίντα Κάλο ήταν άλλο πράγμα. Ο Γιώργος Καράβας είναι φοβερός. Και η Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά παρ’ όλο που έρχεται από μια εκπομπή που έκανε 5%, της ανήκει η θέση».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Ιωάννα Τούνη μετά τις φήμες χωρισμού

 Δημήτρης Μακαλιάς: Το δημόσιο ξέσπασμα για Light και Tranno -«Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να δει τι κάνουν;»

 Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ακόμα κλαίω για τα όχι που είπα στην καριέρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα