Λάκης Γαβαλάς: Στα δικαστήρια κατά πρώην εργαζομένης του -Όσα δήλωσε on camera

Στα δικαστήρια βρέθηκε σήμερα το πρωί (5/9) ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μήνυσε πρώην συνεργάτιδά του για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ, ποσό το οποίο χρησιμοποίησε για τη δημιουργία πισίνας.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που είχε χάσει σε πρώτο βαθμό τη δίκη, επιμένει υποστηρίζοντας ότι η εν λόγω γυναίκα είχε πρόσβαση στα ταμειακά αποθέματα και πως δεν της έκανε την πισίνα

δώρο όπως εκείνη ισχυρίζεται.

Σήμερα θα εκδικαζόταν η δεύτερη φάση της νομικής διαδικασίας, ωστόσο σύμφωνα με τον Γιάννη Μαλλιαρό και το «Πρωινό» η δικάσιμος αναβλήθηκε. Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής, μάλιστα, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις έξω από το δικαστήριο και ξεκαθάρισε τη θέση του για όλο αυτό το σκηνικό.

«Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα. Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς. Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει.

Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας. Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο», τόνισε στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα:

Γέννησε η Adriana Lima: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της και το μήνυμά της

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Ιωάννα Τούνη

Φώτης Σεργουλόπουλος -Τζένη Μελιτά: Η επίσημη ανακοίνωση για την πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάσουν στην ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα