Λάμψη, shopping και γιορτινά cocktails. Το τρίπτυχο της διασκέδασης και που θα το βρεις

Από την Σύρμα Κιουπελόγλου

Αυτή την περίοδο οι έξοδοι στην πόλη θέλουν να φορέσεις τα καλά σου, να γιορτάσεις τη ζωή και να πιεις στην υγειά της – να κάνεις δηλαδή CÎROC YOUR CITY. Ο λόγος για τα Χριστούγεννα που ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη μου στιγμή κάθε χρονιάς. Αναπόφευκτο.’Εχουν πάντα αυτήν την εκτυφλωτική ιλουστρασιόν λάμψη που

σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι, όλα αυτά που έκανες μέχρι τώρα, καλύπτονται από ένα εορταστικό πέπλο και έξτρα δόση χρυσόσκονης και μετατρέπονται σε μία εντελώς καινούργια εμπειρία. Όπως για παράδειγμα, το shopping με φίλους.

Η σεζόν των parties έχει ξεκινήσει και η γκαρνταρόμπα μου χρειαζόταν την ανάλογη ανανέωση. Έμπνευσή μου το CÎROC Squad που ξεχώρισε για τις glam και έντονες εμφανίσεις του. Μεταξύ άλλων, επέλεξαν fashion items με χρώματα όπως το ασημί και το μπλε, ιδιαίτερες luxury γούνες, αλλά και πολύχρωμες παγιέτες. Πιστοί μου σύμβουλοι σε όλα τα ενδυματολογικά μου εγχειρήματα και συνοδοιπόροι μου σε όλες τις shopping εξορμήσεις, οι δύο κολλητές μου, η Δήμητρα και η Ελίνα. Έχοντας, λοιπόν, μία αποστολή να εκπληρώσουμε κατεβήκαμε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας.

Πρώτη στάση Ερμού. Μπήκαμε σε περισσότερα καταστήματα από όσα μπορείς να φανταστείς και από όσα μπορούσαμε να μετρήσουμε. Κανόνες δεν υπάρχουν, παρά μόνο ένας: Λάμψη και glam. Παγιέτες, φτερά, βελούδο και μεταλλικές υφές έρχονται στο προσκήνιο και σκαρφαλώνουν στην κορυφή της shopping list μας.

Φορέματα, ολόσωμες φόρμες, παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ, headbands όλα ντύνονται με τα πιο γιορτινά υφάσματα. Φορέσαμε τα πιο εκκεντρικά κομμάτια και δημιουργήσαμε τα πιο ευφάνταστα looks. Εξάλλου υπερβολή και Χριστούγεννα πάνε μαζί! Τίποτα δεν είναι too much αυτήν την εποχή του χρόνου. Ούτε καν οι τσάντες με τις οποίες καταλήξαμε.

Δεύτερη στάση ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα του κέντρου για beauty αγορές. Σκιές με glitter, μεθυστικά αρώματα, έντονα highlighters και festive κόκκινα κραγιόν χαρακτηρίζουν κάθε ψαγμένο party make up look και μπήκαν στο καλάθι μας χωρίς πολύ σκέψη. Μεγάλο trend της σεζόν τα jewelry stickers προσώπου που γυρνάνε πίσω το χρόνο στα ’90s και δίνουν στο μακιγιάζ αυτό το έξτρα playful στοιχείο που απαιτούν οι γιορτές.

Τρίτη και τελευταία στάση: Rock ‘n’ Roll. Το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και ένα ποτό ήταν η ιδανική συνέχεια στα ψώνια μας. Το σημείο συνάντησης της οδού Λουκιανού είναι η πιο δοκιμασμένη συνταγή για το απόλυτο celebration. Ήταν λοιπόν, μονόδρομος. Η Χαρά, η Κέισι, η Ανδρομάχη, η Κωνσταντίνα, ο Bill, ο Dj Kas και ο Κωνσταντίνος, το CÎROC Squad δηλαδή αποτελούν την καλύτερη έμπνευση για το πως να περάσεις εκεί μία αξέχαστη celebrational βραδιά γεμάτη glam ,απολαμβάνοντας ένα premium CÎROC & tonic.


Φυσικά για κάποιον άλλον η ιδανική συνέχεια στα ψώνια είναι να γυρίσει σπίτι , να φορέσει ένα από τα glam outfits που αγόρασε και να βρει την παρέα στο αγαπημένο τους μέρος. Για άλλους αυτό είναι ένα club, για άλλους τα μπουζούκια. Το βασικό είναι να βρίσκεσαι σε celebrational mood όπως το CÎROC Squad, το οποίο μας έδειξε πώς διασκεδάζει με τον πιο premium τρόπο σε ένα epic nightclub όπως το Dybbuk ή στα καλύτερα μπουζούκια όπως το Fantasia Live ή το Romeo Club.

Ό,τι και εάν αποφασίσεις να κάνεις έπειτα από μια ημέρα shopping στο κέντρο της πόλης, κάν’το με τον πιο εορταστικό τρόπο, γιατί αυτό επιβάλλουν οι μέρες αυτές.

Διάλεξε outfit, παρέα, μέρος και κάνε CÎROC YOUR CITY!

Η CÎROC Vodka συνοδεύει με τον πιο premium και luxury τρόπο τις μοναδικές μας βραδινές εξόδους, αναδεικνύοντας το nightlife κάθε πόλης και μας καλεί να ζήσουμε την εορταστική περίοδο μαζί, στο κέντρο της Αθήνας!

Φέτος, τα Χριστούγεννα, λοιπόν, κάνε CELEBRATE WITH CÎROC! Λάμψη, shopping και γιορτινά cocktails σε περιμένουν στο κέντρο της πόλης. Το τρίπτυχο αυτό αποτελεί την πιο πετυχημένη συνταγή διασκέδασης!

Απολαύστε υπεύθυνα.
Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα