Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους!

Η Λάουρα Νάργες είχε χθες τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, την οικογένεια και τους φίλους της. Η ραδιοφωνική παραγωγός διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και έτσι σε περίπου έναν μήνα θα κρατάει στα χέρια της το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό δώρο, το μωρό της.

Η Λάουρα Νάργες έχει μία δύσκολη εγκυμοσύνη και έτσι έχει χρειαστεί να περάσει μεγάλες περιόδους στο κρεβάτι. Η ίδια έχει στο πλευρό της τόσο τον σύντροφό της όσο και τη μητέρα και την πεθερά της, οι οποίες τη βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα, όπως χαρακτηριστικά

είχε αποκαλύψει η μέλλουσα μανούλα.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Λάουρα Νάργες έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και αναφέρθηκε στην έκπληξη που της ετοίμασε ο Χρήστος Σαντικάι ενώ εξομολογήθηκε πως η περσινή ευχή της έγινε φέτος πραγματικότητα με την εγκυμοσύνη της.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε η μητέρα του τραγουδιστή, η οποία και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν τον γιο τους. Κι αυτό είναι Αλέξανδρος! Η ραδιοφωνική παραγωγός είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως πρόκειται για ένα όνομα σημαντικό για την Ελλάδα χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ζωή μου, σ’ αγαπώ πολύ! Σου αξίζουν τα καλύτερα!!!», έγραψε ο Χρήστος Σαντικάι στην ανάρτησή της συντρόφου του, με τη μητέρα του να προσθέτει: «Αξίζετε και τα δύο σας! Να τη χαιρόμαστε αγόρι μου και του χρόνου με το καλό μαζί με τον Αλέξανδρο».

Διαβάστε ακόμα:

 Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ποζάρει με μπικίνι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της -Φωτογραφίες

 Αννίτα Ναθαναήλ: «Στην περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου κέρδισα περισσότερα απ’ όσα έδωσα»

 Σοφία Χατζηπαντελή: Έχετε δει τη μητέρα της νέας guest κριτή του GNTM; Η εκπληκτική ομοιότητά τους (Φωτογραφίες)

Keywords
Τυχαία Θέματα