Λάουρα Νάργες -Χρήστος Σαντικάι: Βάφτισαν τον γιο τους

Τον ενός έτους γιο τους βάφτισαν το πρωί του Σαββάτου (23/9) η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αλέξανδρος και το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό. Νονοί του μικρού ήταν η κολλητή φίλη της ραδιοφωνικής παραγωγού, Δέσποινα Πιστολέλη, αλλά και ο επίσης φίλος του ζευγαριού, Απόστολος.

Aνάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Κώστας Κοκκινάκης, η Σάρα Εσκενάζυ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον γιο της, ο Νικηφόρος και ο Μπο.

Μάλιστα,

Κώστας Κοκκινάκης δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από το μυστήριο και έγραψε: «Να σας ζήσει ο μικρός Αλέξανδρος».

Η τρυφερή ανάρτηση για τα πρώτα γενέθλια του μικρού Αλέξανδρου

Την περασμένη Πέμπτη (21/9) ο γιος του ζευγαριού είχε τα πρώτα του γενέθλια. Η Λαούρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι οργάνωσαν ένα λαμπερό πάρτι για το ξεχωριστό γεγονός, ενώ  δημοσίευσαν σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στο nstagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

«Η οικογένειά μας σήμερα γιορτάζει, το μωρό μας έχει τα γενέθλια του! Τέτοια ώρα ακριβώς, 19:40 στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ο μικρός μας πρίγκιπας στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία μας.

Σε αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Χρόνια πολλά μοναδικό μας πλάσμα, να τα χιλιάσεις, να σε χαίρονται ο μπαμπάς και η μαμά και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς ήδη με την απίστευτη αγνή σου καρδιά. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… έγινες 1», έγραψε το ζευγάρι στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το «καρφί »της για τις σχέσεις των παρουσιαστών -«Στην τηλεόραση λέμε ότι αγαπιόμαστε με τους απέναντι»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι ευχές και το παράπονο στη Μπέττυ Μαγγίρα -«Μου πήρες το…»

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για την τριήμερη κακοκαιρία

Keywords
Τυχαία Θέματα