Λάουρα Νάργες: Ο τραυματισμός στις πρόβες του J2US και η αποκάλυψη για τις αμοιβές στο Survivor

Η Λάουρα Νάργες έχει ενταχθεί εδώ και κάποιες εβδομάδες στο δυναμικό των διαγωνιζόμενων του J2US και κάθε εβδομάδα δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό με την απόδοσή της.

Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως τραυματίστηκε στις πρόβες για το επόμενο live.

«Υπάρχει ένα μέρος στην χορογραφία που πέφτω

στα γόνατα και δεν ήμουν προετοιμασμένη. Ήδη από χθες που κάναμε τις πρόβες στη Σχολή του Ευαγγελινού έχω μελανιάσει και στα δύο γόνατα, ωστόσο θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές όταν χόρευα και υπάρχει αυτή η γλυκιά νοσταλγία. Όσο και να πονάω κάνω παγοθεραπεία και όλα θα γίνουν εντάξει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor, λέγοντας πως τα χρήματα που έπαιρναν τότε οι διάσημοι δεν ήταν τόσα πολλά, συγκριτικά με τα χρήματα που ακούγονται για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

«Χαίρομαι πολύ που ακούγονται αυτά τα πόσα γιατί εμείς δεν τα είχαμε. Είχαμε όμως διάρκεια στον χρόνο, όποτε τα χρήματα που δεν βγάλαμε μέσα στο παιχνίδι, τα βγάλαμε μετέπειτα».

Δείτε όσα δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σαλόνι του καινούργιου σπιτιού της είναι βγαλμένο από σελίδες περιοδικού

Φαίη Σκορδά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε νωρίτερα την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό

It’s Christmas Time: 12 αγαπημένοι Έλληνες μάς δείχνουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα