Λάζος Μαντικός: Ο ρεπόρτερ του «Καλημέρα Ελλάδα» θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Λάζος Μαντικός, ο γνωστός ρεπόρτερ που βλέπουμε κάθε ημέρα μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που πολλές φορές έχει γίνει viral στις ζωντανές μεταδόσεις του, αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Λάζος Μαντικός επιφύλασσε στους διαδικτυακούς φίλους του την καλύτερη είδηση το βράδυ της Τετάρτης 16/2.

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ ανέβασε

μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του, Αθηνά Κουρή, στην οποία τη φιλά στο μάγουλο και έγραψε: «Αγάπη μου, θα με κάνεις μπαμπά».

Ο Λάζος Μαντικός μπορεί να βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της δουλειάς του, όμως την προσωπική ζωή του προσπαθεί να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτό το πολύ ευχάριστο γεγονός δεν γινόταν να μην το μοιραστεί δημόσια.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Λάζος Μαντικός είχε δηλώσει για την αγαπημένη του: «Η Αθηνά, είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είναι η καρμική σχέση που αποκαλύφθηκε μπροστά μου. Στην αρχή ήταν σκεπτική για το αν θα έπρεπε να τα «μπλέξει» με έναν δημοσιογράφο.

Ο έρωτας και η αγάπη, υπερίσχυσε όμως μεταξύ μας, σε σχέση διπλής συνεπαγωγής. Έχει διάρκεια κι αλήθεια. Ξεκινάει να μιλάει ο ένας και συμπληρώνει ο άλλος. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ό,τι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτή τη δυνατή σχέση. Αυτό με ολοκληρώνει και με κάνει δυνατό, για να συνεχίσω. Μου προσφέρει ηρεμία, που είναι απαραίτητη στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων του επαγγέλματός μου…».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί η Δόμνα Μιχαηλίδου: «Διαγνώστηκε με πολύ προχωρημένο καρκίνο, δεν υπήρχαν πολλά που μπορούσαμε να κάνουμε»

Νίκος Μουτσινάς: Μιλά πρώτη φορά για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

 Μακρυπούλια για Μουτσινά: «Με στεναχώρησε πολύ αυτό στον Νίκο»

Keywords
Τυχαία Θέματα