Λευτέρης Πανταζής: «Αγάπησα πολύ την Άντζελα, όταν χωρίσαμε έχασα κιλά»

Ο Λευτέρης Πανταζής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να μην παντρευτεί κάποια ή κάποιες από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του αλλά και για τη σχέση του με την

Άντζελα Δημητρίου.

«Στη ζωή μου τα έκανα όλα εκτός από γάμους. Δεν έτυχε. Δεν φοβάμαι τη δέσμευση, αυτές έφευγαν, έστριβαν διά του αρραβώνος. Ίσως επειδή προτεραιότητά μου ήταν η δουλειά και έλειπα συνέχεια. Η γυναίκα θέλει λίγο τον άνδρα μέσα στα πόδια της», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Άντζελα Δημητρίου: «Ερωτεύτηκα πολύ, σύρθηκα στα πατώματα, έχασα κιλά, έκανα και τέτοια… Την Άντζελα Δημητρίου την αγάπησα πολύ και στον χωρισμό έχασα κιλά. Ωραία δίαιτα αυτή… Πονάς και δεν πάει τίποτα κάτω…».

Όταν ο Λευτέρης Πανταζής ρωτήθηκε ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή του για τον έρωτα, ο ίδιος είπε: «Δεν ήμουν μόνο με γνωστές κυρίες. Ήταν όλες κυρίες. Εμένα αν μου άρεσε κάποιος άνθρωπος, δινόμουν. Δεν είχα και πολύ χρόνο. Ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει για έρωτα ήταν να πάω για παγωτό στη Ρώμη. Την πήρα και πήγαμε στη Ρώμη, της πήρα και ωραία ρούχα και μετά γυρίσαμε πίσω.

Σε μια άλλη κυρία που ήταν στο θέατρο, της έστειλα ένα φορτηγό τριαντάφυλλα και την έπνιξαν μέσα στο καμαρίνι. Εκτιμήθηκε αυτή η κίνηση. Μου αρέσει να προσέχω τις κυρίες που είναι δίπλα μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Γιόρτασαν το Πάσχα σε κρουαζιέρα στο Αιγαίο – Φωτογραφίες

 Μαρία Ολυμπία: Γιόρτασε το Πάσχα αλά ελληνικά – Η φωτογραφία με τον Παύλο από το τραπέζι

 Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει τον κήπο στο σπίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης

Keywords
Τυχαία Θέματα