Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Με άγχωνε που ο Μάριος ήταν μικρός σε ηλικία»

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής με τις τεράστιες επιτυχίες αναφέρθηκε και στην μοναχοκόρη του, Κόνι Μεταξά αλλά και στον σύζυγό της, Μάριο Καπότση, με τον οποίο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης

τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής τόνισε πως πάντοτε ήθελε αυτός που θα παντρευτεί την κόρη του να την αγαπάει και πως στις αρχές τον άγχωνε που ο γαμπρός του ήταν μικρός σε ηλικία.

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση

«Ήθελα αυτός που θα πάρει την Κόνι να την αγαπήσει πραγματικά. Πρέπει να έχουμε κάποιες σχέσεις πριν για να μαθαίνεις να πονέσεις, να σε απορρίψουν, αν κάνεις μία σχέση σε όλη σου τη ζωή και την παντρευτείς κιόλας πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να επιβιώσει αυτή η σχέση.

Με άγχωνε που ο Μάριος ήταν πολύ μικρός σε ηλικία αλλά αυτός πήγε και την βρήκε αυτός ενδιαφέρθηκε, αυτή στην αρχή δεν έδωσε και πολύ σημασία. Μετά τον αγάπησε σαν άνθρωπο ήταν σοβαρός η δικιά μου είναι λίγο ξέρεις…. Έχει ηρεμήσει πάρα πολύ», ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

Διαβάστε ακόμα:

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρόταση για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και η αντίδραση της Τσολάκη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της και τον θρησκευτικό της γάμο

Γιώργος Γεωργίου: Όσα είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη -Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα