Λεωνίδας Κακούρης: Τρολάρει τον εαυτό του στο «Μαύρο Ρόδο»

Ο Λεωνίδας Κακούρης αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τον τρόπο που υποδύεται τον Θέμη Καστρινό. Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «7 ΜΕΡΕΣ TV» για την απόφαση να αναλάβει αυτόν τον ρόλο μετά το τέλος των «Άγριων Μελισσών»:

«Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο

υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι.

Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες».

Ο Λεωνίδας Κακούρης υποδύεται έναν επιχειρηματία της Πάτρας, ο οποίος έχει έντονη δράση στην νυχτερινή ζωή της πόλης και κρύβει στο μανίκι του πολλές παράνομες δουλειές. Το βράδυ της Τετάρτης 19/10, ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, τρολάροντας τον εαυτό του.

«Ο Θέμης Καστρινός στην τοποθεσία “Στα μπουζούκια” “σκοτώνεται” στη δουλειά», σημείωσε ο Λεωνίδας Κακούρης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Σέρρες: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον Πάνο Νάτση μετά την προβολή των επεισοδίων

 Ελένη Μενεγάκη: Θεατρική βραδιά για την παρουσιάστρια – Φωτογραφία

 Σασμός: Η Αργυρώ ζηλεύει τον Αστέρη με τη Στέλλα και το twitter κάνει πάρτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα