Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου του – Η ατάκα για τις πάνες

Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινάνε σήμερα και η κάμερα του «Breakfast@star» με τον Σταύρο Βαρθαλίτη βρέθηκαν στην κουζίνα του reality μαγειρικής και συνομίλησαν με τους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ευχήθηκαν αρχικά στους δύο νέους μπαμπάδες για τα μωρά τους, μιας και τους τελευταίους μήνες και ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγιναν γονείς και έπειτα ακολούθησε ένας μοναδικός διάλογος.

«Τι θα δούμε φέτος; Συνταγές για παιδικά γεύματα. Είμαστε και οι τρεις μπαμπάδες, όπως

είπατε, οπότε έχουμε αλείμματα, αλοιφές, όλα στο μπλέντερ, πουρέδες…», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσθέτει: «Θα δούμε Mystery Box με αλλαγή πάνας… Γιατί όσο αλλάζεις ετοιμάζει τις πονηριές ο μικρός».

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε τι θα δούμε στον έβδομο κύκλο του MasterChef: «Φέτος, δεν θα έχουμε τις δεύτερες ευκαιρίες που έχουμε συνηθίσει, οπότε αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι πιο γρήγορο, πιο δυνατό, άρα θα υπάρξει αλλαγή στην επιλογή παικτών. Από τις οντισιόν, λοιπόν, η ποδιά είναι εισιτήριο για το σπίτι, θα υπάρξουν μόνο λευκές και μαύρες ποδιές».

Ακόμα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε και χιούμορ πειράζοντας τους συναδέλφους του, που είναι πλέον μπαμπάδες: «Εγώ φέτος θα γελάω, όταν μου προτείνουν μετά το γύρισμα να βγούμε – που δεν θα μου το προτείνουν, γιατί τώρα είμαστε όλοι μπαμπάδες».

Διαβάστε ακόμα:

Πρωινό μας 16/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Θύμα ληστείας η Λόλα Νταϊφά: Της έκλεψαν κοσμήματα 600.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα