Λία Τσουζντάν για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Οι γονείς μου ζουν στο υπόγειο της πολυκατοικίας, δεν έχουν ούτε τουαλέτα»

Η Λία Τσουζντάν συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του Greece’s Next Top Model. Τις τελευταίες ημέρες το γνωστό μοντέλο βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη φάση, καθώς φοβάται και ανησυχεί για την οικογένειά της που ζει στην Ουκρανία.

Η ίδια βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και τέσσερα

χρόνια για σπουδές και δουλειά, ωστόσο μεγάλωσε στο Χάρκοβο με την οικογένειά της, η οποία μέχρι σήμερα είναι εκεί και ζει σε αντίξοες συνθήκες λόγω του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Η Λία Τσουζντάν συγκλονίζει μιλώντας στο «Τι λες τώρα» για όσα ζουν εκεί οι δικοί της άνθρωποι. «Δεν έχω σταματήσει να βλέπω εφιάλτες», εξομολογήθηκε αρχικά το μοντέλο.

Και συνέχισε, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί εκεί: «Οι γονείς μου, όπως κι όλοι, είναι πολύ κουρασμένοι αλλά δεν πέφτουν. Μία φορά μιλούσα σε video κλήση με τη μαμά μου που βρισκόταν στο καταφύγιο και άκουγα τους ήχους από τους βομβαρδισμούς. Αυτή τη στιγμή είναι στο υπόγειο της πολυκατοικίας, εκεί που μένουμε, δεν είναι καν καταφύγιο. Δεν έχει ρεύμα, νερό και τουαλέτα. Έχουν φτιάξει κάποια πράγματα μόνοι τους».

Η Λία Τσουζντάν κατέληξε, δηλώνοντας: «Έχω φίλους που μένουν στο Χάρκοβο, που γίνεται κόλαση. Είναι και κορίτσια και αγόρια. Στα αγόρια δεν μπορούν να επιβληθούν οι γονείς τους  γιατί είναι πολύ θυμωμένοι και θέλουν εκδίκηση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Παύλος Χαϊκάλης: Συντετριμμένος στην κηδεία του αδερφού του, Θανάση

 Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν σοκαριστικό που έμαθα από δημοσίευμα ότι οι “ΚουΚου” δεν θα συνεχίσουν»

 Παναγιώτης Ραφαηλίδης – Δημήτρης Πανόπουλος: Και σήμερα εκτός «Καλύτερα δε γίνεται» – Έτσι περνούν τον κορονοϊό

Keywords
Τυχαία Θέματα