Λιώσαμε! Η τρυφερή φωτογραφία του Νίκου Βουρλιώτη με την κορούλα του!

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ευρύτερα γνωστός ως NiVo, μέλος του ελληνικού ραπ συγκροτήματος Goin’ Through, είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος παρά την μεγάλη δημοσιότητα, που έχει λόγω του επαγγέλματος του και των σημαντικών επιτυχιών του στο εγχώριο μουσικό στερέωμα, έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους όσον αφορά την οικογενειακή του ζωή.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, εκτός από ράπερ, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός, έχει γίνει και ο ζωντανός ορισμός της λέξης «χαζομπαμπάς». Πώς να μην γίνει

άλλωστε, αφού τον Απρίλιο του περασμένου έτους, έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Η σύζυγός του, Όλγα Καρπαθάκη, έφερε στην ζωή τον καρπό του έρωτά τους, την μονάκριβή τους κόρη. Το ευτυχισμένο ζεύγος γνωρίστηκε το 2008 και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 2 Μαΐου 2011. Έξι χρόνια αργότερα, ήρθε στην ζωή το πρώτο τους παιδί.

Ο τραγουδιστής δεν συνηθίζει να δημοσιεύει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες της ενός έτους κορούλας του. Αλλά σήμερα 8 Οκτωβρίου έγινε η εξαίρεση. Καθώς, ο Νίκος Βουρλιώτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με την μικρή του κόρη.

Συγκεκριμένα, μπαμπάς και κόρη βρέθηκαν σε καφετέρια όπου ο Νίκος Βουρλιώτης απόλαυσε τον καφέ του, έχοντας την καλύτερη δυνατή παρέα, την μικρή Δέσποινα Βουρλιώτη. Όπως είναι φυσικό, ο «χαζομπαμπάς» NiVo δεν μετακινεί καθόλου το βλέμμα του μακριά από την μικρή Δέσποινα. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, φροντίζει να αφιερώνει αρκετό χρόνο στην κορούλα του.

Επιπροσθέτως, ο δημοφιλής ράπερ έγραψε ως λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας: «Καλημέρααα☀️ ☕️Coffee time!!! #goodmorning #kalimera #morning #coffee #coffeetime #breakfast #fatheranddaughter #baby #mybaby #babygames #love #happy #happiness #qualitytime #precious #bless #daddy #justbaby #beep #backtobase #iloveyou».

Δείτε την ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vourliotis Official (@nikosvourliotis) στις 8 Οκτ, 2018 στις 2:48 πμ PDT

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς!

Keywords
Τυχαία Θέματα