Λούκας Γιώρκας: Επιβεβαίωσε τα σχέδια γάμου με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση!

Tα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη και ήρεμη φάση στην προσωπική ζωή του, μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της της αγαπημένης του.

Ο λόγος για τον Λούκα Γιώρκα, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Βασιλική Σαλαμπάση και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

«Είμαι ένα βήμα πριν από τον γάμο. Όταν φτάσω πολύ κοντά θα το πούμε. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα βάλω το σμόκιν μου και θα πάω, θα το ξέρετε», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστή πριν από λίγο καιρό στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Λούκας Γιώρκας,

ο οποίος εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη με την Έλλη Κοκκίνου, μίλησε μαζί με την συνάδελφό του στην κάμερα του «Πρωινού μας» και στην Πολυξένη Καραμίχα, τόσο για την συνεργασία τους όσο και για την προσωπική του ζωή.

«Αυτό που ξεχωρίζω πάρα πολύ στην Έλλη Κοκκίνου είναι η πειθαρχία, είναι αξεπέραστη! Δεν υπάρχει πιο στρατιώτης άνθρωπος. Εγώ αυτό το πράγμα το ζηλεύω», ανέφερε αρχικά για την συνεργασία του με την τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, ο Λούκας Γιώρκας παραδέχτηκε τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, αλλά και τα σχέδια γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Έχετε αρραβωνιαστεί και παντρεύεστε, σωστά;», τον ρώτησε η δημοσιογράφος, με εκείνον να της απαντά: «Έχω πει ότι είμαι καλά και έχω θέσεις τις βάσεις για τα πλάνα μου στα προσωπικά μου σχέδια το επόμενο διάστημα. Όταν μια στιγμή χαρακτηρίζεται από αγάπη και γεμίζει η στιγμή αυτή (από αγάπη), μόνο ωραία μπορεί να είναι».

Διαβάστε ακόμα:

Βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος influencer

Βάνα Μπάρμπα: Το ταξίδι στην Ιταλία με την 23χρονη κόρη της για ιατρικούς λόγους

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της;

Keywords
Τυχαία Θέματα