Λουκία Πιστιόλια: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει»

Βραδιά μνήμης στον Πάνο Νάτση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/2 στο θέατρο Ήβη, με πολλούς συναδέλφους του να δίνουν το παρών. Εκεί, βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ο γνωστός ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1 μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Η Λουκία Πιστιόλια αποτελεί μία από τις ηθοποιούς που παρακολούθησαν την παράσταση και λίγο πριν από την έναρξη παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ίδια ξέσπασε, μιλώντας για τον αγώνα που έδωσε ο Πάνος Νάτσης

για να ζήσει.

«Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που είχε κάνει ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ και τις καφετέριες που είχε δουλέψει, για να βγάζει χρήματα πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι πληρώνονται 100 ευρώ τον μήνα, μεικτά για να παίζουν.

Πάνω στο άνθος του, λοιπόν, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέλφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η μητέρα μου, Σοφία Αλιμπέρτη, ζει πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

 Γιώργος Καράβας: «Είμαι ερωτευμένος με τη Ραφαέλα, την ποθώ ακόμα ως γυναίκα μετά από 10 χρόνια»

 Γη της Ελιάς: Η απόφαση του Εφετείου φέρνει τα πάνω–κάτω και όλοι καλούνται να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα