Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα για Δάκη: «Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες του, ήμουν εκεί μαζί του»

Ο Δάκης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους ανθρώπους του αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η φίλη του Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» για τον θάνατο του σπουδαίου Έλληνα καλλιτέχνη αλλά και τις τελευταίες δύσκολες ώρες που βίωσε.

«Ο Δάκης έδωσε μια παλικαρίσια μάχη. Στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι και έλεγαν πόσο άσχημα είναι, δεν ήθελε… Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες

του ώρες. Ταλαιπωρήθηκε και βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ξεκουράστηκε σήμερα», εξομολογήθηκε αρχικά η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

Αναφερόμενη στην περιπέτεια της υγείας του Δάκη, η ίδια ανέφερε: «Ήταν ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ευγενής, δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική ζωή του πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη τέσσερα χρόνια, ο τελευταίος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε. Μέχρι πέρσι έδινε συναυλίες. Εμάς μας συνδέει μισός αιώνας ζωής».

Τέλος, η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα είπε συγκινημένη: «Τον λατρεύω και θα τον αγαπώ για πάντα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν φεύγουν από τη ζωή σου. Αύριο θα ξέρουμε πότε θα γίνει η κηδεία του. Μου ήρθε μία πεταλούδα και κάθισε δίπλα μου… Ήμουν σίγουρη ότι ήταν ο Δάκης και του μίλησα όπως τα άλλα πρωινά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Παππά: Αποχώρησε από το Asia Express – «Έφυγα για έναν σοβαρό λόγο»

 Πέθανε ο Δάκης

Σοφία Μαργαρίτη κατά Acun Medya – «Έχει συντριπτικό κάταγμα, δεν μπορεί να περπατήσει καλά», λέει ο δικηγόρος της

Keywords
Τυχαία Θέματα