Μαίρη Χρονοπούλου – Νίκος Σταγόπουλος: Η συνάντηση του πρώην ζευγαριού σε θεατρική πρεμιέρα

Στην πρεμιέρα του καλού της φίλου, Μάκη Δελαπόρτα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός παρακολούθησε την παράσταση «Η κυρία επιθεώρηση» και στη βραδινή της έξοδο συναντήθηκε με φίλους που βρέθηκαν επίσης στο κοινό του θεάτρου Βέμπο.

Ανάμεσά τους και ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος.

Η σχέση τους είχε κρατήσει για περίπου μια δεκαετία πίσω στα ’90s, ενώ μετά τον χωρισμό τους εξακολουθούν να κρατούν μέσα στα χρόνια καλές σχέσεις.

“Με τη Μαίρη είχαμε μια σχέση αγάπης και συντροφικότητας. Αλλά μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα και κυρίως λόγω

του εκρηκτικού ταμπεραμέντου της φτάσαμε στο τέλος, χωρίς όμως παρατράγουδα. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί και η φθορά του χρόνου έφερε το τέλος. Είχα μεγαλώσει κι εγώ, παρουσιάστηκαν και τα γνωστά προβλήματα με την υγεία της…Με τη Μαίρη είναι σαν να μη χωρίσαμε ποτέ! Πάντα μιλάμε και βλεπόμαστε, ειδικά όταν περνάει δύσκολες στιγμές”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Πράγματι, και στις δημόσιες συναντήσεις τους μέσα στα χρόνια η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Νίκος Σταγόπουλος φαίνεται πως έχουν κρατήσει τις όμορφες στιγμές που τους ένωσαν κάποτε.

Δείτε στιγμιότυπα από την τελευταία συνάντησή τους:

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα με πρωτιά στην τηλεθέαση -Δείτε τα ποσοστά που σημείωσαν!

Χαρά Μαρία Ζαρωνάκη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού για τη μάχη με τον καρκίνο -«Θέλω να ζήσω για τα παιδιά μου»

Τόνυ Δημητρίου: «Η ζωή στην Κέρκυρα είναι πολύ καλύτερη για τα παιδιά μου – Η πρώην σύζυγός μου και ο σύζυγός της είναι εξαιρετικοί»

Keywords
Τυχαία Θέματα