Μαίρη Χρονοπούλου: Με ηρεμιστικά μετά το δυστύχημα στα Τέμπη -Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Στους 47 οι νεκροί μέχρι στιγμής μετά την τραγωδία που προκλήθηκε στα Τέμπη, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 57. Οι 6 σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ.

Όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία κορυφώνεται για τους δεκάδες ανθρώπους που αγνοούνται, ενώ ο πόνος είναι ανείπωτος για όλους τους Έλληνες, ειδικά για τα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα.

Το Πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις γύρω από το φονικό δυστύχημα, ανάμεσα σε αυτούς και η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία βρίσκεται σε σοκ με αυτό που συνέβη.

Την

είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο συνεργάτης της ηθοποιού, Γιάννης Αρμουτίδης με ένα μακρσκελές κείμενο.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Chronopoulou (@marychronopoulou_official)


«Σήμερα η Μαίρη δεν μπορεί να γράψει. Γράφω εγώ ο Γιάννης Αρμουτίδης ο επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης του Instagram της. Άφησα όλες μου τις δουλειές και ανέβηκα στην Παιανία. Ήταν αδύνατον να διαχειριστώ την κατάστασή της. Έκλαιγε, σαν μωρό παιδί. Το μεγάλο σοκ της, ήταν η μπάλα της φωτιάς.

Ας μην ξεχνάμε ό,τι έχει περάσει και η ίδια δοκιμασία φωτιάς. Κάλεσα τον γιατρό της, ο οποίος της έδωσε ηρεμιστικά. Έφυγα, όταν βυθίστηκε στον ύπνο. Αχ Μαίρη, Μαιρούλα ευαίσθητη. Για αυτό σε λατρεύουν όλοι οι φίλοι σου. Για την χρυσή σου την καρδούλα. Καληνύχτα. Ο φίλος σου -για πάντα- Γιάννης», έγραφε χαρακτηριστικά η λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης για την Μαίρη Χρονοπούλου.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Μαρτυρία-σοκ στο «Πρω1νό» -«Μας πήρε τηλέφωνο άγνωστο κινητό και μόλις το σηκώσαμε ακούσαμε την κόρη μας να ουρλιάζει»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Θα ήταν αστείο να με πειράζει από την στιγμή που δεν προσβάλλω και δεν ενοχλώ κανένα»

Eurovision 2023 -Andrew Lambrou: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της κυπριακής συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα