Μαίρη Χρονοπούλου: Τα αγαπημένα της πρόσωπα θα της πουν το τελευταίο «αντίο» σε μια γιορτή με κρασιά και γαρίδες

Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή (6/10) σε ηλικία 90 ετών, με την είδηση του θανάτου της να βυθίζει στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γιορτή για το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη στην Espresso, αυτή την Παρασκευή 13/10 στις 12 το μεσημέρι,  περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Αυτό το ιδιαίτερο γεγονός

θα λάβει χώρα στο σπίτι που η Μαίρη Χρονοπούλου ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Στον κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Όλο αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια η σπουδαία ηθοποιός.  Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι της και οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η σορός θα πρέπει να βρίσκεται στις 15:30 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της. Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τη δουν οι φίλοι και οι παριστάμενοι.

Διαβάστε επίσης:

I’m a celebrity, get me out of here: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα!

Δημήτρης Λαγιόπουλος: Παντρεύτηκε τη σύντροφό του –Φωτογραφίες

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα