Μαίρη Χρονοπούλου: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό της

Το χειρότερο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας που περνούσε τις τελευταίες ημέρες η Μαίρη Χρονοπούλου, αφού πριν από λίγες ώρες άφησε την τελευταία πνοή της. Η σπουδαία καλλιτέχνιδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το θέμα υγείας που εμφανίστηκε μετά την πτώση στα σκαλιά του σπιτιού της και έτσι έκλεισε για πάντα τα μάτια της.

Από την περασμένη Κυριακή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελασμός» οι γιατροί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή, όμως τα τραύματα στο κεφάλι της ήταν πολύ βαριά και οι προοπτικές να επανέλθει σύμφωνα με τους ίδιους ήταν πολύ λίγες.

Λίγο

μετά την είδηση του χαμού της, το νοσοκομείο δημοσιοποίησε το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό της. Η ηθοποιός εισήχθη στις 2 Οκτωβρίου του 2023 και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.

Μαίρη Χρονοπούλου: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό της

«Σήμερα 06/10/2023, και ώρα 14:12 μμ κατέληξε η γνωστή ηθοποιός ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας, στην οποία νοσηλευόταν από 02/10/2023. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Αυτές τις ημέρες που έδινε «μάχη» για τη ζωή της, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε στο πλευρό της λίγους αλλά πολύτιμους φίλους που προσευχόντουσαν να επανέλθει.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Χρονοπούλου: «Με την ιδέα του θανάτου μου είμαι απόλυτα εξοικειωμένη»

 Πετρούλα Κωστίδου: Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

 Μαίρη Χρονοπούλου: Όταν μιλούσε για την επιθυμία της να αποτεφρωθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα