Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Η Μαίρη Χρονοπούλου «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή (6/10) σε ηλικία 90 ετών, με την είδηση του θανάτου της να βυθίζει στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σήμερα (10/10), στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο ιδιοκτήτης του γραφείο τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία της και αποκάλυψε πως η αείμνηστη ηθοποιός είχε επιλέξει η ίδια φέρετρό της και τώρα μένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας για να γίνει η αποτέφρωση.

«Πιστεύω ότι αύριο (11/10)

θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Eίχε έρθει και το είχε δει το φέρετρό της. Ήταν αρκετά ευχαριστημένη και για αυτό το διάλεξε. Είναι ένα φυσιολογικό φέρετρο, μόνο που είναι λευκό. Δεν τον φοβόταν τον θάνατο», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του Star: «Έχει πληρώσει το φέρετρό της. Την καύση δεν την έχει πληρώσει. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Έχει πάρει το πράσινο φως από το νοσοκομείο. Αν θα είναι Τετάρτη ή Πέμπτη, εκεί θα φανεί και πότε θα γίνει η τελετή της καύσης».

Από την άλλη, ο καλός της φίλος, Αλκίνοος Μπούνιας, ανέφερε: «Ειπώθηκε ότι στη Μαίρη δεν άρεσε ότι το τέλος της δεν το ήθελε να γίνει φασαριόζικο. Ήθελε κάτι πριβέ και αρκετά χαρούμενο. Εγώ ό,τι είχα να προτείνω, τα πρότεινα την Κυριακή. Τους είπα ότι θα βγω και θα πω ότι δεν μου αρέσει καθόλου που κυκλοφορεί ότι δεν είχε χρήματα.

Τους είπα επίσης: μη δω κάποια πρόσωπα που ήξερα ότι δεν… Και αναρωτιέμαι και κάτι άλλο. Όλα αυτά πού θα πάνε; Είχε συλλογή με παλιές εικόνες. Είχε δίσκους και cd. Αυτά πού θα πάνε; Στο ”Χαμόγελο του παιδιού”; Εμένα η Μαίρη μου είχε πει, αλλά δεν ξέρω τι συμβόλαιο υπάρχει με το ”Χαμόγελο του παιδιού”».

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μόνο μαγεμένοι μπορεί να είναι εκεί στον Βόλο για να ψηφίζουν ακόμα τον Μπέο»

Αποκαλυπτικός ο Μέμος Μπεγνής: «Η μονογαμία είναι παρά φύση»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Τους μούντζωσα και έφυγα! Τους πήγα στα δικαστήρια, αλλά δεν αποζημιώθηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα