Μαίρη Μηλιαρέση: Διέρρηξαν το σπίτι της στην Αθήνα -Το βίντεο που δημοσίευσε

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Μαίρης Μηλιαρέση στην Αθήνα, όσο εκείνη έλειπε για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook την κατάσταση

που επικρατεί στο σπίτι της μετά την εισβολή των ληστών.

«Ληστεία ποδαρικό για καλή χρονιά!! Που πας ρε Καραμήτρο; Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε!!! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο όλα; Ελάτε να συμμαζέψετε τώρα. Νούμερα», έγραψε στο σχετικό βίντεο η Μαίρη Μηλιαρέση.

Σήμερα 5/1, η ίδια μίλησε στο «Πρωινό μας» και στη Φαίη για τη διάρρηξη στο σπίτι της. «Μόλις είχα μπει στο σπίτι και είχα σοκαριστεί, ήταν πολύ ανατριχιαστικό αυτό το πράγμα. Με είχαν κλειδώσει από έξω. Έλειπα δύο ημέρες και επιστρέφοντας δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα μου. Κάλεσα κλειδαρά. Αυτοί έφυγαν από τη μπαλκονόπορτα έχοντας κάνει το σπίτι μπάχαλο», δήλωσε η Μαίρη Μηλιαρέση, τονίζοντας παράλληλα πως δεν γνωρίζει ακόμα τι πήραν οι ληστές.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρύ πένθος για την Ελένη Τσαλιγοπούλου -Η σπαρακτική ανάρτηση της τραγουδίστριας

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στον Σταύρο Βαρθαλίτη για τη σχέση της με την Κατερίνα Λένη -«Βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι του κατέβει, φιλάκια»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η αντίδραση των γονιών του μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα της Καρολάιν

Keywords
Τυχαία Θέματα