Μαίρη Μηλιαρέση: «Έκανα τηλεμάρκετινγκ γιατί ήθελα λεφτά, τώρα βάφω σπίτια»

Η Μαίρη Μηλιαρέση παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στο πλαίσιο της παρουσίασης του ημερολογίου του ΤΑΕΣΗ. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε τηλεμάρκετινγκ, ενώ αποκάλυψε με τι δουλειά ασχολείται τώρα.

Όσον αφορά στο τηλεμάρκετινγκ η Μαίρη Μηλιαρέση εξομολογήθηκε ότι επρόκειτο για μια δουλειά που αρχικά ντρεπόταν πολύ να κάνει:

«Στην αρχή δεν ήθελα να κάνω τηλεμάρκετινγκ, δεν μου άρεσε καθόλου, ντρεπόμουν. Και το έκανα, και πολύ καλά το έκανα, και πέτυχε

και λεφτά έβγαλα για να επιβιώσω και να φτιάξω κάποια πράγματα που ήθελα».

Ακόμα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι ήταν μια δουλειά που έκανε για βιοποριστικούς λόγους: «Ήταν βιοποριστικοί οι λόγοι που δέχτηκα την πρόταση. Δεν είχα άλλη και έπρεπε να δουλέψω, ό,τι κι αν μου έλεγες θα το έκανα. Δεν πουλάω τις ηθικές μου αρχές και αξίες αλλά όταν πρόκειται για δουλειά κάνω τα πάντα».

Τέλος, η Μαίρη Μηλιαρέση αποκάλυψε ότι πλέον ασχολείται με την ανακαίνιση σπιτιών:«Τώρα ας πούμε βάφω σπίτια, ανακαινίζω σπίτια, κάνω αναπαλαιώσεις. Δεν θα ήθελα ιδανικά κάτι, ό,τι και να μου δώσεις θα το κάνω. Μακάρι να ερχόταν μια πρόταση και θα το έκανα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για το παρασκήνιο της μετακίνησής της στη μεσημεριανή ζώνη

 Στέλλα Σολωμίδου -Τέμπη: «Αν δεν με κρατούσε ο κόσμος στο J2US, θα έφευγα με το μοιραίο τρένο»

Συνελήφθη πολύ γνωστός συγγραφέας

Keywords
Τυχαία Θέματα