Μαίρη Συνατσάκη: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι κορίτσι

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από δύο μήνες η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, οι οποίοι βιώνουν από τότε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη, ο ερχομός της οποίας άλλαξε ριζικά τη ζωή του και την καθημερινότητά του. Οι δυο τους απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή με την μικρή τους πριγκίπισσα και το γεγονός πως τη βλέπουν να μεγελώνει μέρα με τη μέρα.

Η Μαίρη Συνατσάκη,

είναι από τις νέες μανούλες που δεν ξεκολλάνε από το μωράκι τους, αφού η ίδια παίρνει μαζί της την μικρή μέχρι και στην επιχείρησή της. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και όσοι τις βλέπουν μαζί λιώνουν από αγάπη και ευτυχία.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Μαίρη Συνατσάκη η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, προχώρησε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με το νινάκι της, την οποία συνόδευσε με ένα «δυνατό» μήνυμα για όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα.

Παράλληλα, μοιράστηκε και μια παλιά συνομιλία της με την φίλη της και πρώην παίκτρια του MasterChef, Γωγώ Δελογιάννη, στην οποία βλέπουμε την αντίδρασή της όταν έμαθε πως περιμένει κοριτσάκι.

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)


«Αυτός ο πλανήτης χρειάζεται τις θηλυκότητες περισσότερο από ποτέ. Σε ισχυρές θέσεις. Σε κυβερνήσεις. Σε όλα τα επαγγέλματα. Ισότιμα. Απαλλαγμένες από ενοχές. Χωρίς φόβο. Σίγουρες. Μπροστάρισσες. Ενωμένες. Μαζί… Θα παλέψω για αυτό το μέλλον. Για τις κόρες μας. • την φωτογραφία έβγαλε ο μπαμπάς μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Διαβάστε ακόμα:

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενες από την κλίκα της συμφοράς»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η δημόσια εξομολόγηση για την Ιωάννα Τούνη -«Έφερες στη ζωή μας τον γιο μας»

Αντώνης Κανάκης: «Αυτές τις ημέρες βασανίζομαι με πολλά πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα