Μαίρη Συνατσάκη: Ευχήθηκε για το Πάσχα με μια φωτογραφία της κόρης της

Πρωτόγνωρα συναισθήματα βιώνουν εδώ και λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής  απέκτησαν μια κόρη, ο ερχομός της οποίας άλλαξε ριζικά τη ζωή τους και την καθημερινότητάς τους. Οι δυο γονείς απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή με την μικρή τους Ολίβια και χαίρονται να τη βλέπουν να μεγαλώνει.

Η Μαίρη Συνατσάκη

είναι  ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα, στα οποία φυσικά πρωταγωνίστρια είναι η μπέμπα της.

Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία της κόρης της και ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους «Χρόνια Πολλά».

Πριν από λίγες εβδομάδες, η γνωστή επιχειρηματίας παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στη μητρότητα και στις αλλαγές που έχει φέρει στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

«Με τον Ίαν έχουμε βγει άλλη μία φορά, στην πρεμιέρα της δικής του ταινίας και τώρα μετά από τρεις μήνες είναι η δεύτερη φορά. Κάνει baby sitting η αδελφή μου, αν συμβεί το οτιδήποτε, εκσφενδονίζομαι, ταΐζω και συνεχίζω. Θηλάζω αποκλειστικά και είμαστε συνέχεια μαζί.

Νομίζω σίγουρα έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Για εμάς είναι πολύ νωρίς ακόμα. Κάθε μέρα είναι κάτι εντελώς ακόμα καινούργιο και διαφορετικό. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Την είχα εγώ αυτή την ανησυχία με την αλλαγή στο ζευγάρι, οπότε κάναμε κουβέντες και πριν. Προετοιμάζεσαι κάπως… Δεν πήγαμε ξαφνικά σαν να μην ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί μεταξύ μας οπότε το δουλέψαμε από πριν», είχε αναφέρει -μεταξύ άλλων- η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βερλέκης: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση σχετικά με τη δήλωσή του για τη Ναταλία Γερμανού

Οι γνωστοί Έλληνες που γιόρτασαν το φετινό Πάσχα στη Μύκονο -Φωτογραφίες

Maestro: Ο Παπακαλιάτης αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τη συμφωνία με το Netflix

Keywords
Τυχαία Θέματα