Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντησή της, μετά τις ευχές των πρώην της για την εγκυμοσύνη

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της και έτσι σύντομα θα γίνουν γονείς με τον Ίαν Στρατή! Το πρωί της Τρίτης 6/9 η «Super Κατερίνα» παρουσίασε ένα βίντεο, στο οποίο οι δημοσιογράφοι της εκπομπής συνάντησαν δύο πρώην συντρόφους της influencer, τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη, και τους ρώτησαν, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της.

Και οι δύο ηθοποιοί – παρά την εμφανή αμηχανία τους – απάντησαν ευγενικά, στέλνοντας τις ευχές

τους στη Μαίρη Συνατσάκη. Αυτά είναι πολύ προσωπικά πράγματα. Είναι μια συγκινητική και πολύ χαρούμενη στιγμή γι’ αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Από την πλευρά του, ο Αιμιλιανός Σταματάκης ανέφερε: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαίρη Συνατσάκη, εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και καλώς να τα δεχτεί».

Η Μαίρη Συνατσάκη ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, καθώς έγινε θέμα και στα sites και αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μη κρύβοντας την ενόχλησή της. Η επιχειρηματίας έδωσε τη δική της απάντηση, χρησιμοποιώντας μόλις οκτώ λέξεις, οι οποίες ήταν αρκετές για να στείλουν το μήνυμα που επιθυμούσε.

«Ίσως να μην είναι όλα για να γίνονται “θέματα”», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριάννα Λάτση: «Ο ρόλος της γιαγιάς είναι ο ωραιότερος, δεν μπορούσα να το φανταστώ»

 Άννα Μπεζάν: «Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη θα έχω γεννήσει»

 Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν θα έκανα το J2US, ήθελα κάτι διαφορετικό»

Keywords
Τυχαία Θέματα