Μάκης Δελαπόρτας: «Ήταν η μοναδική φορά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού θύμωσε για κάποιες μέρες»

O Μάκης Δελαπόρτας παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Status» του Κωνσταντίνου Καμέα, η οποία μεταδόθηκε σήμερα το απόγευμα (5/2) μέσα από το κανάλι Astra Tv.

Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη φιλία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας τη μια και μοναδική φορά που η αείμνηστη ηθοποιός τού θύμωσε.

«Η Αλίκη δεν είχε ποτέ προστριβές με εμένα. Θυμάμαι κάποια εποχή που με έβαλε δίπλα της εξώφυλλο σε ένα περιοδικό και ανακοινώσαμε πως

θα κάνουμε τον δίσκο της Μελωδίας της Ευτυχίας, εκείνη την εβδομάδα έτυχε να είμαι και με την Μιμή Ντενίση στα γενέθλια της και να κόβω την τούρτα σε μια εφημερίδα.

Η Μιμή εκείνη την εποχή, όμως, ήταν το αντίπαλο δέος της Αλίκης Βουγιουκλάκη γιατί είχε πάρει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ για συμπρωταγωνιστή της και ήταν τα θέατρα τους πολύ κοντά. Έτσι, ήταν η μοναδική φορά που η Αλίκη μού θύμωσε και μου είπε πως “αυτό που έκανες δεν ήταν σωστό”. Το κατάλαβα αλλά φυσικά δεν είχε γίνει επίτηδες, εννοείται. Οπότε ήταν η μοναδική φορά που μού θύμωσε για κάποιες μέρες», εξομολογήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ο Βασάλος ξεσπά κατά του Χανταμπάκη -«Με εξόργισε, δεν μιλάει ποτέ και μίλησε χτες»

Η Νόνη Δούνια αποκαλύπτει: «Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου, ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις»

Survivor All Star: Μπάρτζης για την αποχώρηση του Αναγνωστόπουλου -«Έπεσε μέσα στην παγίδα που έστησε»

Keywords
Τυχαία Θέματα